Manustjänster

Välkommen hit!

Jag heter Maria Lindén och jag frilansar som manusutvecklande lektör, redaktör, språkgranskare och korrekturläsare.

Att läsa har alltid varit mitt största intresse, min trygghet och min tid för återhämtning. Det ledde mig först till Kulturprogrammet på gymnasiet, där jag fick läsa alla kurser i svenska och litteraturvetenskap som skolan erbjöd, och senare till gymnasielärarprogrammet i svenska.

Min karriär tog därefter en helt annan riktning och jag har arbetat som redovisningsekonom i 14 år, men under min andra föräldraledighet gick jag manusutvecklarutbildningen och kände efter den att jag nu har hittat hem –  en dröm har slagit in!

Jag brinner för att hjälpa till att utveckla och lyfta manus och andra texter! Här ovan kan du klicka dig vidare för att läsa mer om mina olika tjänster. Och vill du veta mer om mig kan du läsa här eller på Instagram under kontot @raknamedord.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

”Tusen tack, ditt omdöme var otroligt bra! Kan tipsa alla som läser detta att Maria är grym på att hitta förbättringspotential i manus 👏👏

Lovisa Wistrand, manusutvecklingsuppdrag

Aktuellt

-

"Varje gång jag har använt mig av Marias tjänster blir jag mer än nöjd! Hon har en blick som inte missar ens de minsta detaljer när hon korrläser och när hon lektörsläste mitt manus fick jag mer och bättre respons än jag någonsin hade vågat hoppas på. Den som anlitar henne kommer inte ångra sig!"

Lo Bäcklinder, korrekturläsning och manusutvecklingsuppdrag